2011-01-29

Vem kan jag vara om 7 år? #crowdsourcing


Ok. Det ska vara bra med sjuårsplaner har jag hört. Och är det något som begränsar mig (och troligen dig och alla andra) så är det min självbild. Därför tänker jag nu crowdsourca möjliga målbilder. Så har jag fler att välja på, och så har jag ett bredare beslutsunderlag inför arbetet med vision och mål.

Var tycker du att jag skulle kunna vara om sju år? Var är jag, vem är jag, vad är jag, hur är jag, år 2018?

Till vänster en av mina nyaste självbilder, tagen av Tobias Björkgren. Jag väljer mellan två bildtexter:

Expressiva. Förnuft och känsla.

och

I'm CEO, bitch!
(Det låter mycket bättre om du har sett Facebookfilmen The Social network ...)


6 kommentarer:

Sonja P-L sa...

Scenario 1: du är en mycket framgångsrik politiker, det nya ansiktet för hela socialism/vänster/feministrörelsen i Sverige, som kan kommunicera även med högern. Sverige skulle vara så mycket bättre med dig i en maktposition!

Scenario 2: du samordnar utvecklingen av en gemensam kommunikationsstrategi (och utbildningar kopplade till den) för alla svenska myndigheter och statsföretag.

Förresten, tycker jag att din nya bild utsöndrar god/positiv/bra makt.

Glimra sa...

Tack :)

Marianne sa...

Bilden är redan kaxig så alt 2 går bort direkt. Men alt 1 behöver bearbetas vidare. Förnuft och känsla är som en snäll motsats (dessutom en tjusig filmtitel - min första association). Vad står du för egentligen? Varför fortsätter dina kunder att anlita dig? Förnuft och känsla associerar till en upplevelse. om man inte redan känner till dig, ditt arbetssätt och din språkliga förmåga (kvalitet) så kanske något om leveransen borde lyftas fram? Dvs vad du säljer :)

Om 7 år är du fortfarande egen och rockar på. Det kommer inte vara så mycket annorlunda, bara bättre både för dig och dina kunder eftersom du har ännu mer (livs)erfarenhet då :) kram!

Glimra sa...

Tack! :)

Jennie sa...

Bara tanken på att det är så lite som 7 år kvar till 2018 skrämmer skiten ur mig.

Jag hoppas du får vara lycklig. Att ni får vara friska, starka, glada. Att livets kringelkrokar ter sig utmanande, inte läskiga.

Så tråkig är jag. Men jag gillar färgen på kavajen. Cerise is the shit!

Glimra sa...

Tack igen! :)